Be Social logo
THE PLEASURE OF THE MADE TO MEASURE – A méretes ruha élménye

“A divat lényege a változás, a stílus lényege az állandóság és a minőség. Hiszem azt, hogy a klasszikus értékek maradandóak és állandóak.”

A Schiffer Upper Class kézzel Olaszországban méretre varrott klasszikus férfi vonal, azoknak a férfiaknak, akiknek a tökéletes kidolgozás a finom részletek és a finom kelmék a fontosak.

Filozófiám egyszerű: a stílus amely örömöt szerez.

Hiszek a klasszikus elemekben, a változásokra reagáló, de nem a divatot kritika nélkül követő vonalakban. Méretre szabott kézi megmunkálású kollekciónk az olasz ruhagyártás egyik legjobb műhelyében készülnek. A MADE TO MEASURE megoldás lényege, hogy csak egy méretvételre van szükség, majd a kelmék a fazon a bélések és gombok megválasztása után egy hónappal elkészül a tökéletes a megrendelő méreteire elkészített egyedi darab.

Igény szerint és előzetes egyeztetés alapján természetesen lehetőség van személyes konzultációra is.

EMANUEL BERG

Az EMANUEL BERG ingek több mint száz önálló üzletben vannak jelen Párizstól Londonig. A Berg filozófia lényege a magas minőség, a gallérok, testek és kézelők szinte megszámlálhatatlan választéka kiegészítve a világ legjelentősebb anyaggyártóinak naprakész és klasszikus kínálatával.
Üzletünkben konfekcionált női és férfi darabokat és méretes Made To Measure szervizt is kínálunk, amely lehetőséget ad mindazoknak akik nem találnak kész inget amivel elégedettek lehetnének,valamint nyakkendőket, díszzsebkendőket és mandzsettagombokat is nagy választékban.

SCHIFFER UPPER CLASS CLUB

Üzletünk a Hegyvidék Központ földszintjén található. A made to measure öltönyök és zakók mellett neves olasz és angol gyártók konfekció és upper casual darabjai, dzsekik, pulóverek, farmerek és kiegészítők nagy választéka várja az igényes férfiakat a Schiffer filozófia jegyében: minőség elfogadható áron.

SCHIFFER UPPER CLASS CLUB és EMANUEL BERG BUTIK

HEGYVIDÉK KÖZPONT
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.
Tel.: +36-30-931-0162